Evenimente organizate

Nunti

Evenimente private

%

satisfactie clienti

Cand ai spus DA, ai stiut ca cea mai importanta zi din viata ta trebuie sa fie perfecta. Spune DA si totul va fi perfect. Sampanie, muzica, fotograf, tort, lumanari, invitatii, baloane, chiar si cele mai mici detalii nu vor scapa atentiei noastre. Tu trebuie sa vii doar cu zambetul tau minunat.

Traditii imbinate cu eleganta unui decor modern. Obiceiuri din fiecare zona a tarii aduse la viata pentru un farmec aparte. Valsul miresei dansat pe ritmuri mai mult sau mai putin clasice. Iar la miezul noptii, celebrul “s-a furat mireasa!”. Toate acestea le imbinam cu regulile organizarii unui eveniment pentru ca totul sa iasa perfect.

Nunta perfecta

 

 

 

In plus, nu vom scapa din vedere lucrurile care uneori sunt trecute cu vederea dar atat de importante. Vom stii daca trebuie sa te astepti la o zi insorita sau la o zi ploioasa. Vom avea grija ca invitatii tai din provincie sau din strainatate sa se simta bine chiar si in momentele in care tu cu siguranta nu vei avea suficient timp sa le acorzi. Vom fi maestrul de ceremonii dar si sfatuitorul tau de taina.

Cea mai importanta zi din viata ta TREBUIE sa fie perfecta. Spune DA pentru nunta perfecta.

Servicii si produse

Cea mai solicitanta parte a unei nunti este pregatirea. Alegerea locatiei, lista de invitati, alegerea invitatiilor si chiar si textul acesteia se pot dovedi epuizante. Cum sa fie costumul mirelui, rochia miresei, restaurantul, meniul sau cum sa ii asezi pe cei care vor veni la mese se pot dovedi a fi intrebari mult decat dificile decat par. Toata aceasta nebunie se poate transforma in placerea de a alege, in emotia asteptarii, in bucuria de a te intalni cu persoanele dragi tie si de a trai impreuna un moment unic. Lasa totul in seama noastra. 

SERVICII OPTIONALE

OFERITE PRIN PARTENERII NOSTRI

– am ales cei mai buni dintre profesionisti –

foto & video

servicii pro oferite de parteneri

aranjamente florale

servicii PRO oferite de parteneri

artificii nunta

serviciu PRO oferit de parteneri

Traditii la nunti

Pachete nunta la cort

PRET AVANTAJOS
INSTALARE
RECUNOASTERE
PLIAT PE CLIENT
TRANSPORT
Mobil

0761700095

Adresa

Mirila, Bobicesti, Olt

vrei NUNTA SI TRADITII LA CORT?

Pin It on Pinterest

Share This